Може и на колата нищо да и няма,но преди карах Тигра 1.6 и от 100км. на 5-та се осещаше тягата и без претиснения си ускоряваше боста прелично.Двете коли имат точно 3 коня разлика и мойте очаквания за колата бяха че ще върви колкото Тиграта (която е 1000кг.).Ясно ми е също че не само конете са определящи за ускорението,но поне в ниските мислех че ще е доста по добра.Все пак диагностиката ще си покаже.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфата ми не иЗка да върви
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iavorpalazov Покажи съобщение....,но поне в ниските мислех че ще е доста по добра.......
В деиствителност нещата са точно обратното!
ааа и не очакваи алфата да се придвижва по-бързо от тиграта,защото няма да стане-говоря КОНКРЕТНО за твоя пример146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеОт тук ти идва заблудата че колата ти не е наред
В деиствителност нещата са точно обратното!
ааа и не очакваи алфата да се придвижва по-бързо от тиграта,защото няма да стане-говоря КОНКРЕТНО за твоя примерAlfa Romeo 155 2,0 T.Spark
Comment
-
Ей за това ви обичам всичките!Големи гавраджии сте и не ви пука от нищо.Като не върви на 5-та,шибни и 4-та и всичко е наред.Бохемска работа.Колега,сред целия спам,имаше и едно две разумни предложения.Моята е малко по слаба от твоята,но като я напъна на 5-та, след 80 км/ч се набира много удовлетворително.В диапазона 60-180 на 5-та нямам пропадания.За това си виж ауспуха,преведи си го запушен,въздушен филтър-същото и компресия на цилиндрите.Това е по-простото и по евтиното.ДЕ битомери и други простотии - после.Вероятно причината е по-прозаича.Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Това от 100км на 5-та го направих просто за да сравня двете коли,това не означава че карам така.И аз си я ръчкам как си требе.Просто разликата в конете е минимална а вървежа усетливо различен.Все пак благодаря на всички за мненията.
Кажете ми сега за тая детелинка ,кво означава,че имам една отзад отляво (предполагам слагана допълнително).
П.С. Тепърва навлизъм в Алфа света и не съм много наясно с тея колици.
Comment
-
Първоначално публикувано от iavorpalazov Покажи съобщениеТова от 100км на 5-та го направих просто за да сравня двете коли,това не означава че карам така.И аз си я ръчкам как си требе.Просто разликата в конете е минимална а вървежа усетливо различен.Все пак благодаря на всички за мненията.
Кажете ми сега за тая детелинка ,кво означава,че имам една отзад отляво (предполагам слагана допълнително).
П.С. Тепърва навлизъм в Алфа света и не съм много наясно с тея колици.
Детелинката се слага само на топ-версиите - за 145 на версия 2.0ТС или иначе казано QV - quadrofoglio verde (зелена четирилистна детелина). Те имат също и на праговете. При опел приблизителния еквивалент е GSI.
Твойта определено е слагана допълнително.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Колега отиди при някой който разбира от туин-спаркове да погледне правилно ли е зацепена и като изпреварваш ... Ниска предавка и сичката газ ... Ще останеш изненадан ... Относно теглото 145-цата тежи 1240 кг. Проверено няколкократноsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
ми то форума е за това да се ползва по същество
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеми то форума е за това да се ползва по същество
Comment
Comment